Partners

Ondernemen doe je niet alleen!

In de afgelopen jaren heb ik veel ondernemers ontmoet die hoge kwaliteitsproducten bieden voor andere ondernemers die zich met hun bedrijf willen onderscheiden, hun ervaringen willen delen of ‘groter willen groeien’. En ik kan alleen maar zeggen dat mijn eigen ervaringen met hen en hun producten voor mij zo inspirerend waren dat ik dacht: ‘met hen wil ik wel samenwerken, en hun product of dienst ik wel aanbevelen’. En daarom heb ik hen uitgenodigd partner te worden op deze site. Om jou als ondernemer te helpen, te inspireren en bij te dragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Dus ik nodig je graag uit om kennis te maken met:

Ilse Weijland – Onlineverderkijker

Mensen doen zaken met mensen, niet met online profielen, daar geloof ik heilig in! Als LinkedIn trainer en adviseur, met een achtergrond als loopbaancoach, help ik ondernemende professionals bij het versterken van hun online presentatie. Door mijn scherpe blik en coachende aanpak, maak ik LinkedIn niet alleen leuker en makkelijker voor je, maar genereer je concreet resultaat in de vorm van écht contact met je netwerk. Met als natuurlijk gevolg meer business voor je bedrijf.

 

Hetgeen wat Marjolein en ik doen sluit naadloos op elkaar aan en juist daarom ben ik ook ontzettend blij met onze samenwerking! Want als je dan onder haar professionele begeleiding al die tijd, moeite en aandacht aan je pitch hebt besteed, waarom niet meteen doorpakken met je LinkedIn profiel? Daar hoort je pitch namelijk ook thuis: zodat iedereen direct op jouw online visitekaartje kan zien wie je bent, waar je voor staat en waarvoor ze jou moeten bellen.

En kun je bij dat stuk nog wat hulp gebruiken? I’m your woman.

 

Mijn aanbod:

Met een scherpe LinkedIn profielscan in de vorm van een pdf-rapport, krijg je mijn objectieve en professionele blik op jouw online presentatie. Want hoe sta je er nu voor, welke indruk wekt je profiel en is dat toereikend dan wel uitnodigend voor jouw netwerk en (potentiele) werk- en/of opdrachtgevers?

Veel ondernemers weten wel dat ze op dit vlak wat laten liggen. Zijn vooral bezig met de inhoud van hun vak, met het runnen van hun business en alles wat daarbij komt kijken. Het LinkedIn profiel blijft op de to do-lijst hangen en het komt er maar niet van om er echt werk van te maken.

Terwijl juist de vertaalslag van jouw persoonlijke verhaal naar je LinkedIn profiel je online visitekaartje is en vaak het eerste wat mensen van je zien. Hoe is dat bij jou?

Een LinkedIn profielscan biedt hulp in praktische vorm, waar je direct mee aan de slag kunt. Heb je behoefte aan meer (persoonlijke) begeleiding en ondersteuning? Dan is er mijn online LinkedIn training en bied ik een-op-een sessies aan.

Neem gerust een kijkje op www.onlineverderkijker.nl of op mijn LinkedIn profiel  https://www.linkedin.com/in/ilseweijland/ voor meer informatie.

André Kloer –  Workshop zakelijk vloggen

André Kloer maakt een kleine 15 jaar documentaires, reportages, testimonials en corporate stories voor o.a. Nestlé, Rabobank, FrieslandCampina, het mkb, culturele instellingen en overheden. Sinds 2016 deelt hij al zijn kennis die hij in die periode heeft opgedaan tijdens de driedaagse intensieve videocursus Filmen en zakelijk vloggen met de smartphone van VideoForum.

 

Heb je het pitchen inmiddels onder de knie of hangen je toehoorders zelf aan je lippen? Dan wordt het misschien tijd dat je de wijde wereld laat kennis maken met jouw boodschap. En hoe beter kun je dat bereiken met video op social media. Want met bewegend beeld en misschien zelfs een persoonlijk verhaal val je direct op en maak je verbinding met je doelgroep!

 

Videoproducties worden steeds makkelijker om te maken, omdat in de afgelopen jaren hoogwaardige technologie steeds beter, goedkoper én toegankelijker is geworden. Maar wie had 10 jaar geleden kunnen vermoeden dat je een professionele film kan maken met… een smartphone? En dat is precies wat steeds meer ondernemers doen als onderdeel van hun social media strategie.

 

Maar hoe zorg je voor een doortimmerd script, dat je sterk voor het (voet)licht komt, wat je met geluid moet doen, welke hulpmiddelen er zijn voor een stabiel beeld, hoe je de opnames monteert en distribueert via social media? Dat en nog veel meer leer je snel en effectief tijdens de videocursus Filmen en zakelijk vloggen met de smartphone. De cursus leert je de vele valkuilen van het filmvak vermijden, waardoor het filmen met minimale middelen een stuk makkelijker en leuker wordt.

 

André Kloer is een enthousiaste en resultaatgerichte trainer die weet aan te sluiten op de uiteenlopende niveaus en wensen van de deelnemers. Hij zit vol ideeën, waarmee hij je ondersteunt tijdens de telefonische intake, de training als de nazorg. Tijdens de cursus is er genoeg ruimte om zelf aan de slag te gaan waarbij je 1 op 1 door hem gecoacht wordt. Ook is de interactie met, en feedback van andere deelnemers waardevol. Ondanks het harde werken tijdens de cursus maken de prachtige omgeving en de heerlijke maaltijden die tijdens de cursus geserveerd worden er toch een kleine vakantie van.

 

VideoForum is voor iedereen met een smartphone en een verhaal. Ga direct aan de slag door het gratis E-book Filmen en Zakelijk vloggen met de smartphone te downloaden op www.villaforum.nl/videoforum!