Pimp je Pitch

Haal het beste uit jouw pitch

Sta je tijdens netwerkbijeenkomsten nog wel eens te hakkelen met je pitch, of weet je niet precies wat je wilt zeggen? Heb je het gevoel dat jouw pitch niet genoeg overtuigt of prikkelt om die ander nieuwsgierig te maken naar jouw produkt of dienst? Dan ga ik in deze twee sessies van een uur samen met jou aan de slag om jouw pitch direct te verbeteren.

Wat gaan we doen?

Na een gesprek of een telefonische intake gaan we in twee sessies concreet met jouw pitch aan de slag. Dat betekent dat we een pitch kunnen schrijven als je die nog niet hebt, of dat we jouw pitch kunnen verbeteren door een andere structuur of opbouw te kiezen. Maar natuurlijk gaan we ook werken aan jouw pitch door te oefenen en aandacht te schenken aan bodylanguage, overtuigingskracht of het maken van verbinding.

Wat zit er in de ‘Pimp je Pitch’ pakket?

  • Intakegesprek van een half uur
  • Twee uur individuele ‘Face-to-Face’ pitch coaching
  • Slotevaluatie via telefoon
  • Gratis checklist pitchen
  • Toegang tot alle instructievideo’s en de oefeningen in het werkboek van het starterspakket

Resultaat

Met dit pakket pakken we samen jouw pitch aan zodat jij het beste uit jouw pitch haalt in voorbereiding op die opdracht of dat belangrijke netwerkgesprek. Na onze sessies heb jij een pitch die bij jouw bedrijf past die je met overtuiging kunt delen. 

Prijs:  €525,–

Gratis Checklist Pitchen

Vind jij overtuigend pitchen lastig? Lastig om de juiste woorden te vinden, en lastig om ontspannen je verhaal te doen? Download dan nu de gratis checklist pitchen en verbeter direct jouw pitch!