Plug & Pitch

Dé online-training voor de echte zelfstandige

Vind jij het lastig om jouw bedrijf op een overtuigende manier te pitchen? Met dit pakket investeer jij als startende ondernemer in jezelf en in jouw bedrijf.

Deze uitgebreide ‘Do-it-yourself’ training is speciaal bedoeld voor startende ondernemers die moeite hebben met het pitchen tijdens netwerkbijeenkomsten en liever zelf thuis willen oefenen. En zo ook zelf kunnen bepalen wanneer ze daar tijd voor vrij maken. In deze onlinetraining kun je met behulp van de instructievideo’s, oefeningen en het bijbehorende werkboek zelf aan de slag met het maken en oefenen van jouw pitch. De DIY training is heel praktisch gericht, en als je de laatste slotoefening doet, maak je ook nog kans op een mooie prijs!

Wat zit er in de online ‘Plug & Pitch’ training?

  • Drie modules met in totaal 12 instructievideo’s:
    1. Over houding, energie en bodylanguage (mindset)
    2. Over doel, kernboodschap en het delen van een ervaring
    3. Over hoe je een pitch schrijft (wat moet erin en wat niet) en hoe je ‘m vertelt
  • Iedere les een opdracht of een oefening om thuis uit te werken. Als je die opdrachten uitvoert heb je alles bij de hand om daarna zelf binnen twee minuten jouw pitch vertellen.
  • Voordelige aanbiedingen en tips van andere ondernemers zoals vlogtips voor jouw bedrijfsvideo, tips voor jouw online zichtbaarheid en IT-advies voor de startende ondernemer.
  • Een samenvatting van alle drie de modules en een document met adviezen voor jouw voorbereiding in een downloadable pdf, inclusief de checklist pitchen.

Resultaat

Met dit pakket leer jij zelf thuis in jouw eigen tijd jouw pitch te verbeteren.En als je de slotopdracht doet, maak je ook nog kans op een mooie prijs!

 

Prijs:  €95,–

Gratis Checklist Pitchen

Vind jij overtuigend pitchen lastig? Lastig om de juiste woorden te vinden, en lastig om ontspannen je verhaal te doen? Download dan nu de gratis checklist pitchen en verbeter direct jouw pitch!