Programma’s

Wat doet Pitchen Voor Ondernemers

Pitchenvoorondernemers.nl richt zich op startende ondernemers die zelf hun pitch in hun eigen tijd willen verbeteren. Met het online- programma Plug & Pitch kan je in je eigen tempo aan de hand van 12 instructievideo’s en het werkboek jouw pitch schrijven, verbeteren en goed leren vertellen.

Als je al een pitch hebt en misschien ook al wat langer ondernemer bent, maar nog steeds niet helemaal tevreden bent over jouw pitch, dan is het Pimp je Pitch pakket wel iets voor jou. In twee sessies werken wel heel concreet naar dat belangrijke pitchmoment toe zodat jij daar alles uit kunt halen wat erin zit.

En blijft dat pitchen je maar dwars zitten? Of wil je gewoonweg de lat hoger leggen en op een onderscheidende manier kunnen pitchen? Met een All star pakket krijg je 5 sessies maatwerk zodat jij ontspannen kunt pitchen, kunt overtuigen, boeien en inspireren.

Hieronder kun je zien waar de pakketten uit bestaan, en naar welk resultaat wij samen toe gaan werken.

PLUG & PITCH

Dé online-training voor
de echte zelfstandige

Vind jij het lastig om jouw bedrijf op een overtuigende manier te pitchen? Met dit pakket investeer jij als startende ondernemer in jezelf en in jouw bedrijf.

PIMP JE PITCH

Haal het beste
uit jouw pitch

Sta je tijdens netwerkbijeenkomsten of bij die klant nog vaak te stamelen als je pitcht? Heb je het gevoel dat jouw pitch niet genoeg overtuigt om die opdracht binnen te halen? Dan ga ik in deze twee sessies van een uur praktisch met jou aan de slag om jouw pitch direct te verbeteren.

ALLSTAR PITCHER

Ontspannen, onderscheidend
en boeiend

Dit pakket helpt je als jouw spanning voor het pitchen wat hardnekkiger is. Of als je je wilt ontwikkelen tot een All-star pitcher die kan overtuigen en mensen kan inspireren.